banner359

Çağlayan’daki Bayramlaşmaya Onlar Katılmadı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. “Paralel yapı’’ soruşturmasında görev alan hakimler bayramlaşma törenine katılmadı.Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yapılan bayramlaşma...

31 Temmuz 2014 Perşembe 17:41
Çağlayan’daki Bayramlaşmaya Onlar Katılmadı
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. “Paralel yapı’’ soruşturmasında görev alan hakimler bayramlaşma törenine katılmadı.
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yapılan bayramlaşma törenine Başsavcı Hadi Salihoğlu’nun yanı sıra çok sayıda hakim ve savcı katıldı. Adalet Sarayı’nın C girişinde gerçekleşen törende Başsavcı Hadi Salihoğlu meslektaşlarıyla bayramlaştı. Törene “paralel yapı” soruşturmasında görev alan hakimler Bekir Altun ile İslam Çiçek katılmadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<