Çakı gibi asker oldular

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Engelliler Derneği üyesi özel gençler, çakı gibi asker oldu.Mudanya Engelliler Derneği üyesi Ali Erdem, Selçuk Baytoz, Emir Dışbudak için asker eğlencesi tertiplendi. Engelli erlere kına yakıldı. Ardından...

11 Mayıs 2018 Cuma 19:16
Çakı gibi asker oldular

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Engelliler Derneği üyesi özel gençler, çakı gibi asker oldu.

Mudanya Engelliler Derneği üyesi Ali Erdem, Selçuk Baytoz, Emir Dışbudak için asker eğlencesi tertiplendi. Engelli erlere kına yakıldı. Ardından engelli askerler Gemlik’te bulunan birliklerine teslim oldu. İçtimaya katılan özel askerler, sıkı bir eğitimden geçti.

Yanaşık düzen ve silah eğitimi alan askerler, başarılı geçen eğitimler sonrası teskerelerini alarak Mudanya’ya döndü.

banner380

Özel askerlerin ciddiyetle yaptıkları eğitimleri izleyen aileler, göz yaşlarına hakim olmadı. Kışlanın suyunu içen ve karavana yiyen askerlerin mutluluğunun görülmeye değer olduğunu söyleyen Engelliler Derneği Başkanı Rüveyde Demet Ataman, “Vatanımız emin ellerde” diyerek, dernek üyesi askerleri tebrik etti.

Mudanyalılar ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Yılmaz, teskere alan askerleri dernek binası önünde davul ve zurnayla karşıladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<