banner359

Çamlıca Camisi’nin Inşaatı Hızla Ilerliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye’nin en büyük camisi olarak gösterilen Çamlıca Camisi’nin inşaatını inceledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye’nin en büyük camisi olarak gösterilen...

29 Aralık 2014 Pazartesi 17:15
Çamlıca Camisi’nin Inşaatı Hızla Ilerliyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye’nin en büyük camisi olarak gösterilen Çamlıca Camisi’nin inşaatını inceledi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye’nin en büyük camisi olarak gösterilen Çamlıca Cami’sinin inşaatını ziyaret etti. Başkan Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı ile birlikte yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.
Yaklaşık 2 saat süren ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a yetkililerce teknik sunum yapıldı. Cami inşaatının geldiği son safha hakkında bilgi verildi. Projenin sosyal anlamdaki yapacağı katkılara değinilirken, caminin verilen tarihte bitmesi planlanıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<