banner359

Çanakka’de yakıt sızıntısı sona erdi

Çanakkale Boğazı’nda önceki gece meydana gelen kazanın ardından gemilerin bekleyişi sürüyor. Güvenli bölgede demire çekilen yakıt tankerindeki sızıntının bittiği, kalan yakıtın ise başka bir tanka nakledildiği belirtildi.Çanakkale...

29 Haziran 2015 Pazartesi 12:17
Çanakka’de yakıt sızıntısı sona erdi
Çanakkale Boğazı’nda önceki gece meydana gelen kazanın ardından gemilerin bekleyişi sürüyor. Güvenli bölgede demire çekilen yakıt tankerindeki sızıntının bittiği, kalan yakıtın ise başka bir tanka nakledildiği belirtildi.
Çanakkale Boğazı’nda, 3 gece önce yolcu gemisiyle yakıt tankeri çarpışmış, ölen yada yaralananın olmadığı kazada yakıt tankerinde sızıntı meydana gelmişti. Kazanın ardından römorkörlerle Lapseki açıklarına çekilen patlayıcı özelliğe sahip damıtılmış petrol ürünü olan ‘Nafta’ yüklü yakıt tankerinde sızıntı sona erdi. Tankerdeki nafta, sağlam bir tanka nakledilerek emniyete alındı. Kaza anından itibaren bölgede olan kıyı emniyetine bağlı römorkörler de, güvenlik amacıyla bölgede bekleyişini sürdürüyor.
Kazada ön tarafından hasar alan Malta bayraklı yolcu gemisi ise Gelibolu önlerinde bekletiliyor. Yolcuların tamamı tahliye edilen gemi, sörvey işlemlerinin tamamlanmasının ardından yoluna devam edecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<