banner359

Cenaze Töreni Trafiği Kilitledi

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için Vodafone Arena Stadı’nda düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katılırken, bölgede yoğun trafik oluştu.Çarşamba günü akşam saatlerinde hayatını kaybeden Beşiktaş’ın Onursal...

15 Ağustos 2014 Cuma 13:50
Cenaze Töreni Trafiği Kilitledi
Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için Vodafone Arena Stadı’nda düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katılırken, bölgede yoğun trafik oluştu.
Çarşamba günü akşam saatlerinde hayatını kaybeden Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba son yolculuğuna uğurlanıyor. Efsane başkanın naaşı, kortej eşliğinde Vodafone Arena Stadı’na getirildi. Tören için sırada binlerce kişi stada geldi. Yapılan törenin ardından cenaze Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’ne götürüldü. Hem statta yapılan tören sırasında, hem de cenazenin camiye götürülüşü sırasında bölgedeki trafik tamamen durdu. Trafikte zor durumda kalan vatandaşlar ise duruma isyan etti.
Bir vatandaş yarım saattir trafikte olduğunu belirterek, “Taksim dönüşünden stada kadar yarım saat geçti. Kıyamet gibi. Hala ilerlemiyor. Aşağıya herhalde bir saate ineceğiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<