banner359

Çiçek açan erik ve bademler Bursa’ya baharı getirdi

Bursa'nın Osmangazi İlçesindeki Kükürtlü Caddesinde Çiçek Açan Badem Ağaçları Şehre Baharı Getirdi. Pembenin Her Türlü Tonunun Mevcut Olduğu Ağaçlar Sayesinde Cadde Rengarenk Oldu.

07 Mart 2020 Cumartesi 09:34
Çiçek açan erik ve bademler Bursa’ya baharı getirdi

Bursa’da çiçek açan erik ve badem ağaçları şehre baharı getirdi. Pembenin her tonunun mevcut olduğu ağaçlar sayesinde Kükürtlü Caddesi rengarenk oldu.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi sebebiyle badem ve erik ağaçları çiçek açtı. Mart ayında bademlerin çiçek açması vatandaşları şaşırttı. Çiçek açan erik ağaçları sayesinde baştan aşağıya pembe renge bezenen cadde fotoğraf tutkunlarının da ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, genellikle ovada görülen erik ağaçlarının Kükürtlü Caddesi’ne ayrı bir güzellik kattığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<