banner359

Çiftçilerin Başı Farelerle Dertte

Denizli’nin Acıpayam’a bağlı Dedebağı Mahallesi’nde yaşayan çiftçiler, tarlalarını istila eden fareler yüzünden isyan etti. Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Dedebağı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, artık isyan ediyor....

28 Kasım 2014 Cuma 15:09
Çiftçilerin Başı Farelerle Dertte
Denizli’nin Acıpayam’a bağlı Dedebağı Mahallesi’nde yaşayan çiftçiler, tarlalarını istila eden fareler yüzünden isyan etti.
Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Dedebağı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, artık isyan ediyor. Tarlalarını adeta istila eden farelerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade eden çiftçiler, "Artık ne olacaksa olsun. Bu derdimize bir çare bulunsun. Yetkililer bizimle ilgilensin. Geçen yıl da böyleydi ama bu yıl daha fazla fare var. Bu işin takip edilmesi lazım" dediler.
Mahsulün yarı yarıya azaldığını, ne ekilirse farelerin yediğini anlatan çiftçiler, yapılan ilaçlamanın da etkili olmadığını söylediler. Bu durumun Acıpayam Ovası’nı bitireceğini iddia eden çiftçiler, "Bunun sonu kıtlık olur. Yetkililer işe bir el atsın" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<