Çile Başladı

Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte bayramı sevdiklerinin yanında geçirmek isteyen tatilciler memleketlerine dönmeye başlayınca, TEM Otoyolu Sakarya geçişinde İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşanmaya başladı. Bayramın son gününde tatilcilerin...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 18:27 2014-07-30 21:45:48
Çile Başladı
Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte bayramı sevdiklerinin yanında geçirmek isteyen tatilciler memleketlerine dönmeye başlayınca, TEM Otoyolu Sakarya geçişinde İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşanmaya başladı.
Bayramın son gününde tatilcilerin dönüşleri başladı. İstanbul’dan Anadolu istikametine gerçekleşen tatil göçü, bayramın son günü olması sebebiyle bugünden itibaren bu kez İstanbul istikametine doğru gerçekleşmeye başladı. İstanbul’da geçişlerin en önemli noktalarından birisi olan Sapanca ve Arifiye ilçeleri de akşam saatleriyle birlikte yoğunluktan payını almaya başladı. Öte yandan trafik yoğunluğunun ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.07.2014 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<