banner359

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 19.00 itibariyle Bursa’dan ayrıldı.Öğle saatlerinde Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazını Ulucami’de kıldı. Daha sonra Gökdere’deki miting alanında binlerce Bursalıya...

15 Şubat 2019 Cuma 19:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 19.00 itibariyle Bursa’dan ayrıldı.

Öğle saatlerinde Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazını Ulucami’de kıldı. Daha sonra Gökdere’deki miting alanında binlerce Bursalıya hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Panorama 1326 Fetih Müzesi’ni hizmete açtı.

Akşam saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Valisi Yakup Canbolat’tan brifing aldı. Erdoğan daha sonra 19.00 sıralarında Merinos’tan helikopterle İstanbul’a hareket etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<