Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kangal yavrusu hediye edildi

Sivas Kongresi'nin 100. Yıl Dönümü Dolayısı İle Sivas’a Giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Burada Kangal Yavrusu Hediye Edildi.

04 Eylül 2019 Çarşamba 19:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kangal yavrusu hediye edildi

Sivas Kongresi’nin 100. yıl dönümü dolayısı ile Sivas’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a burada Kangal yavrusu hediye edildi.

banner380

Sivas’ta AK Parti Teşkilatları ile düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı toplantı çıkışında küçük bir sürpriz bekliyordu. Sivas Valiliği İl Özel İdaresi Saf Kangal Üretim ve Damızlık Merkezi Sorumlusu Hüseyin Yıldız, Zorba isimli bir Kangal köpeği ile Cumhurbaşkanı’nın yanına gidip getirdiği 60 günlük Kangal yavrusu hediye etti. Yavruyu seven Erdoğan, Yıldız’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<