Cumhurbaşkanlığı Sarayında panoramik sanal tur

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tüm bölümlerini bir araya getiren 360 derece panoramik sanal tur, Cumhurbaşkanlığı kurumsal internet sayfasında yapılan güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Toplumun farklı kesimlerinden çok...

29 Haziran 2015 Pazartesi 13:34
Cumhurbaşkanlığı Sarayında panoramik sanal tur
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tüm bölümlerini bir araya getiren 360 derece panoramik sanal tur, Cumhurbaşkanlığı kurumsal internet sayfasında yapılan güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.
Toplumun farklı kesimlerinden çok sayıda misafire ev sahipliği yapan Cumhurbaşkanlığı Sarayı, 360 derece panoramik sanal tur uygulaması ile artık herkese bir tık uzaklıkta. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “milletin evi” olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanlığı Sarayı, sanal tur ile Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden online erişime açıldı.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tüm bölümlerini bir araya getiren 360 derece panoramik sanal tur, Cumhurbaşkanlığının kurumsal İnternet sayfasında yapılan yenileme ile hizmete sunuldu. Yenilenen sanal turda Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın “ana tören alanı”, “ana bina”, “portreler”, “çok amaçlı salon”, “basın salonu”, “kış bahçesi”, “konferans salonu”, “fuaye”, “heyetler arası salon”, “kabul salonu”, “bekleme salonu”, “yemek salonu”, “havuzlu bahçe”, “idari bina”, “personel odası” ve “toplantı odası” gibi bölümlerine görsel olarak ulaşmak mümkün hale geldi.
Uygulamanın girişinde bölümlerle ilgili kısa bilgilerin yer aldığı sanal tur, Adobe Flash desteği olan veya iOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda da kullanılabiliyor. Web tarayıcılarında “sanal tur” uygulamasına ise http://www.tccb.gov.tr/common/sanaltur/tur/index.html adresinden ulaşılabiliyor
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<