banner359

Davutoğlu şehidin ailesini aradı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi’ne düzenlenen Şah-Fırat Operasyonunda kaza sonucu şehit olan Muhabere Başçavuş Halit Avcı’nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti. Başbakanlık Basın Merkezi’nden...

22 Şubat 2015 Pazar 13:17
Davutoğlu şehidin ailesini aradı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi’ne düzenlenen Şah-Fırat Operasyonunda kaza sonucu şehit olan Muhabere Başçavuş Halit Avcı’nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.
Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Başbakan Davutoğlu’nun şehidin babası Mustafa Avcı’yla telefonda görüştüğü belirtildi. Açıklamada, "Sayın Başbakanımız şehit askerimiz Halit Avcı’nın babasını arayarak taziyelerini iletmiştir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<