Davutoğlu’ndan Arkadaşına Hastanede Ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bir nikah törenine katıldı. Törenin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne geçen Davutoğlu, burada tedavi gören Engin Deniz Akarlı adlı bir arkadaşını ziyaret etti. Başbakan...

26 Ekim 2014 Pazar 23:28
Davutoğlu’ndan Arkadaşına Hastanede Ziyaret
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bir nikah törenine katıldı. Törenin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne geçen Davutoğlu, burada tedavi gören Engin Deniz Akarlı adlı bir arkadaşını ziyaret etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş’taki programının ardından akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Havalimanına indikten hemen sonra Eyüp Evlendirme ve Nikah Dairesi’ne geçen Davutoğlu, burada basına kapalı bir nikah törenine katıldı. Burada yaklaşık 2 saat kalan Davutoğlu, törenin ardından Fatih ilçesine geçti. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne giriş yapan Davutoğlu, hastanenin dahiliye servisinde bir hastayı ziyaret etti. Davutoğlu’nun ziyaret ettiği kişinin Engin Deniz Akarlı adlı bir arkadaşı olduğu öğrenildi.

KARŞILAŞTIĞI HASTA BAKICISININ SORUNLARINI DİNLEDİ
Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından hastaneden ayrılan Davutoğlu, hastane çıkışında kendisiyle görüşmek isteyen Oğuz Şahin adlı bir hasta bakıcısı ile ayaküstü konuştu. Şahin’in Davutoğlu’na taşeron sistemi ile ilgili sorunlarını ilettiği ve çözüm için yardım istediği öğrenildi. Görüşmenin ardından Davutoğlu, Şahin’in cep telefonu numarasını alarak konuyla ilgileneceğini söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hastane ziyaretinin ardından buradan ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<