banner359

Demiryolu özlemi yeniden gündemde

Bursa'nın Demiryoluna Kavuşması İçin 1997'den Bu Yana Kamuoyu Oluşturma Çabasi İçinde Bulunan Geçmiş Dönem Milletvekili Kemal Demirel, Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Toprak'ı Ziyaret Etti.

23 Ocak 2020 Perşembe 15:32
Demiryolu özlemi yeniden gündemde

Bursa’nın demiryoluna kavuşması için 1997’den bu yana kamuoyu oluşturma çabası içinde bulunan geçmiş dönem milletvekili Kemal Demirel, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Toprak’ı ziyaret etti.

Göreve yeni seçilen Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Toprak ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kemal Demirel, 1997’de başlattığı günden bugüne 23 Yıllık "Bursa’ya Demiryolu" konusundaki çalışmalarını anlattı. Sanayi, turizm, tarım, eğitim ve tarih kenti ursa’nın aynı zamanda ekonomiye en fazla katkı veren ikinci il olduğunu hatırlatan Demirel, "Bursa’nın çoktan trene kavuşması gerekiyordu. Yeterli kaynak aktarıldığında, bu yılın sonunda bu iş bitebilir" dedi.

Ev sahibi İbrahim Toprak da DESEV Demiryolu Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Demirel’in çalışmalarını geçmişten bu yana yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini kaydetti. Toprak, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa demiryolu projesi’nin öncelikli projeler arasına alınması talimatı verdiğine dâir yapılan açıklamaları da son derece umut verici bulduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<