banner359

Destici Partililerle Bayramlaştı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail’in Gazze’ye saldırılarına ilişkin, “Burada bir ateş yakmak lazım, kurşun atmak lazım. Bunu da yapacak olan Türkiye’dir, İsrail’e dur demenin vakti gelmiştir” dedi....

29 Temmuz 2014 Salı 18:01
Destici Partililerle Bayramlaştı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail’in Gazze’ye saldırılarına ilişkin, “Burada bir ateş yakmak lazım, kurşun atmak lazım. Bunu da yapacak olan Türkiye’dir, İsrail’e dur demenin vakti gelmiştir” dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Merkezi önünde partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı. Bayramlaşma öncesinde bir açıklamada bulunan Destici, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, “Nice bayramlara beraber erişmeyi, huzur içerisinde büyük bir mutluluk ve coşku içerisinde kutlamayı tüm İslam alemine nasip eylesin. Büyük bir coşku ile bayramı kutlamayı beklerken diğer taraftan büyük bir hüznü ve acıyı birlikte yaşamaya devam ediyoruz” dedi.
İsrail’in Gazze’ye karşı yaptığı saldırılara ilişkin de konuşan Destici, “Burada bir ateş yakmak lazım, kurşun atmak lazım. Bunu da yapacak olan Türkiye’dir, İsrail’e dur demenin vakti gelmiştir. Biz BBP olarak oradaki kardeşlerimizin daha fazla can kaybına uğramasını istemiyoruz. Filistin’in, Gazze’nin terörist İsrail tarafından yok edilmesine göz yumulmasını istemiyoruz. Türkiye’nin mutlaka ama mutlaka fiili müdahalede bulunmasını istiyoruz. Artık yüreklerin dayanmayacağı bir noktaya gelmiştir” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<