Dilipak: “İhanet planları deşifre oldu”

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, “Batının ihanet planları deşifre oldu. FETÖ terör örgütü, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çeyrek asırlık, paralel din senaryoları çöktü” dedi.Dilipak, Milli Türk Talebe Birliği’nin...

19 Mayıs 2017 Cuma 15:20
Dilipak: “İhanet planları deşifre oldu”

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, “Batının ihanet planları deşifre oldu. FETÖ terör örgütü, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çeyrek asırlık, paralel din senaryoları çöktü” dedi.

banner380

Dilipak, Milli Türk Talebe Birliği’nin davetlisi olarak Gemlik’e geldi. Büyükşehir Belediyesi Yalı Konağı Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşan Abdurrahman Dilipak, “Türkiye’nin 21. yüzyıldaki medeniyet fikri” konusunda konuştu. Abdurrahman Dilipak, “Batının ekonomisi, bilimi, sanatı, kültürü, din algısı, toplum tasavvuru topyekûn berhava oldu. Düşünsenize, 5 kişilik ailede en az bir kişi intihar etmiş. 5 kişilik ailede en az bir kişi ya alkolik, ya uyuşturucu müptelası. O ailelerde en az bir kişi homoseksüel, lezbiyen, biseksüel ve ensest ilişki içinde. Batıdaki 5 kişilik ailede en az bir kişi psikolojik destek almadan kendini yönetemiyor. Ama bu ülkelerde baş örtüsü yasak! Bu ülkeler İslam fobisinin esiri olmuşlar. Geriatrik, obezite problemleri de cabası” diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MTTB Başkanı Samet Enes Öztürk’ün de dinlediği konferansta, Avrupa Birliği’nin ve batı dünyasının geldiği noktayı anlatan Abdurrahman Dilipak, “Dünyanın yıllık gelirinin yarıdan fazlası bunlardan 62 patronun kasasına giriyor. Patronlar devletlerden daha zenginler. Bu 62’inin ilk yedisi diğerlerinden daha zengin. İlk yedinin ilk üçü, öteki dörtten daha zengin. Tepedeki en zengin, diğer ikisinden de zengin. Doları bunlar basıyor. Karşılığı olmayan büyülü bir kağıt parçası ile dünyayı parmaklarında oynatıyorlar. Sanki, milletlerin inanç, tarih, kültür ve gelenekleri ile dalga geçiyorlar. BM, NATO, AB gibi kuruluşlar da bunların emellerine hizmet ediyorlar. Bugün batının ihanet planları deşifre olmuştur. Sevr sonrası Lozan ile başlayan bir asırlık planları sona erdi. Yarım asırlık ihanet şebekesi FETÖ terör örgütü, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çeyrek asırlık, paralel din senaryoları çöktü. Halen de bunun şokunu atlatamadılar. Hemen yerine koyacakları bir senaryo da ellerinde yok. Planları ile örgüt ve kadroları ile deşifre oldular. Batı için gelinen bu nokta bir felakettir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<