Dışişleri Kuveyt’teki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Kuveyt’te bir camiye düzenlenen ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Kuveyt’te bugün (26 Haziran) cuma namazı sonrasında bir...

26 Haziran 2015 Cuma 22:25
Dışişleri Kuveyt’teki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Kuveyt’te bir camiye düzenlenen ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.
Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Kuveyt’te bugün (26 Haziran) cuma namazı sonrasında bir camiye düzenlenen ve çok sayıda kişinin ölmesine ve yaralanmasına yol açan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kardeş Kuveyt devleti ve halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.
Açıklamada, “Kuveyt’te hakim barış, ahenk ve huzur ortamına kasteden bu terör saldırısının asla amacına ulaşamayacağını vurguluyoruz. Terörle mücadelesinde Kuveyt Devleti ve Halkı ile dayanışmamızı ifade ediyor, Kuveyt’in güvenlik ve istikrarına desteğimizi yineliyoruz” ifadelerine yer verildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<