Diyarbakır’da

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında halka hitap etmek üzere Diyarbakır’a geldi.Uçakla Diyarbakır Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyet, İstasyon Meydanı’nda toplanan...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 18:40
Diyarbakır’da
Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında halka hitap etmek üzere Diyarbakır’a geldi.
Uçakla Diyarbakır Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyet, İstasyon Meydanı’nda toplanan kalabalığa hitap etmek üzere seçim otobüsü ile havalimanından ayrıldı. Erdoğan’ın, saatler öncesinden meydanı dolduran vatandaşlara hitap ettikten sonra İstanbul’a hareket edeceği ve iftarını İstanbul’da açacağı belirtildi.
Başbakan Erdoğan, 2 Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan çıkışı sırasında asker çocuklarına oyuncak dağıttı. Bu sırada bir vatandaş Başbakanım beni evlendir’ pankartı açtı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<