Doğaseverler Mysia Yolları’nda

Nilüfer Belediyesi’nin Mysia Yolları Yürüyüşü’ne katılan trekking tutkunları, hafta sonunda doğanın keyfini çıkarttı.Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Mysia Yolları Yürüyüşü’nde bir araya gelen...

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:05
Doğaseverler Mysia Yolları’nda

Nilüfer Belediyesi’nin Mysia Yolları Yürüyüşü’ne katılan trekking tutkunları, hafta sonunda doğanın keyfini çıkarttı.

banner380

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Mysia Yolları Yürüyüşü’nde bir araya gelen trekking tutkunları hafta sonu kamp yaptı. İki gün süren kamp, Nilüfer’in Maksempınar Mahallesi ile Fadıllı Mahallesi arasında 11 kilometrelik parkurla başladı. Tabiatın sunduğu doğal güzellikler arasında kilometrelerce yürüyüş yapan doğa severler, günün sonunda Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde çadır kurup kamp ateşi yaktı.

Yürüyüşün ikinci gününde de Fadıllı Mahallesi ve Gölyazı Mahallesi arasındaki 13 kilometrelik etap geçildi. Fadıllı’dan Gölyazı’ya kadar eşsiz Uluabat Gölü manzarasında yürüyen trekking tutkunları, bol bol fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<