banner359

Doğuş Holding Ailesinin Acı Günü

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Gürtaş’ın ağabeyi İlhan Gürtaş, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedildi.Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi...

10 Aralık 2015 Perşembe 13:46
Doğuş Holding Ailesinin Acı Günü
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Gürtaş’ın ağabeyi İlhan Gürtaş, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedildi.
Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Şadan Gürtaş’ın ağabeyi 81 yaşındaki İlhan Gürtaş bir süredir tedavi gördüğü özel hastanede vefat etti. Gürtaş’ın naaşı Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye merhumun ailesi, yakınları ile birlikte çok sayıda iş adamı ve üst düzey yönetici de katıldı. Ayrıca cenazeye katılamayan Ferit Şahenk ve Aziz Yıldırım çelenk yolladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<