banner359

Dündar, Demirkapı sakinleriyle buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’nde vatandaşları dinledi.Vatandaşlar ile sohbet edip mahalledeki sıkıntılara ve taleplere kulak veren Dündar, Demirkapı Mahallesi’ne ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapılacağını...

09 Ağustos 2018 Perşembe 13:27
Dündar, Demirkapı sakinleriyle buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’nde vatandaşları dinledi.

Vatandaşlar ile sohbet edip mahalledeki sıkıntılara ve taleplere kulak veren Dündar, Demirkapı Mahallesi’ne ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapılacağını söyledi. Mahalledeki çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Dündar, çocuklara çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.

Mahalle sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Dündar, “Mahalle gezileri, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sıkıntılarını bizlere anlatabilmesi açısından büyük önem arz ediyor. Görevimiz, vatandaşa hizmet etmek. Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetler yaparak Osmangazi’yi daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<