banner359

Düşe kalka kayak keyfi

Dünyanın önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken’de tatilciler hafta sonunu kayak ve kızak yaparak geçirdi. Kış turizminin gözde kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Dağı sömestr tatilcilerinin ardından hafta sonu tatilcilerinin...

22 Şubat 2015 Pazar 09:54
Düşe kalka kayak keyfi
Dünyanın önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken’de tatilciler hafta sonunu kayak ve kızak yaparak geçirdi.
Kış turizminin gözde kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Dağı sömestr tatilcilerinin ardından hafta sonu tatilcilerinin akınına uğradı. Yerli ve yabancı turistler hafta sonunu kayak ve kızak yaparak geçirdi. 7’den 70’e herkesin doyasıya eğlendiği kayak pistinde acemi kayakçılar düşe kalka kayak yapmayı öğrenirken, kızak yapanlar ise zaman zaman birbirlerine çarparak durabildiler. Çocuklarıyla beraber kızakla kayan anne ve babalar ise renkli görüntüler oluşturdu. Gönüllerince eğlenerek hafta sonu tatilinin keyfini çıkaran vatandaşlar, Palandöken’de zamanın çok eğlenceli geçtiğini ifade ederek, ”Hafta sonunda zamanımızı iyi değerlendirmek için Palandöken’e çıktık. Burada da her şey çok güzel pistler harika. Doyasıya eğleniyoruz. Ailemizle beraber kayak ve kızak yapıyoruz. Kayak yapmak isteyenlere Palandöken’i tavsiye edebilirim” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<