banner359

E-5 Trafiğini Felç Eden Yangın

İstanbul’da E-5 Karayolu Edirne istikameti Bakırköy mevkiinde seyir halinde olan özel halk otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Trafik felç oldu.Sabah saat 08.00 sıralarında Bakırköy istikametinde seyir halinde olan 34 VMV 36 plakalı...

31 Aralık 2014 Çarşamba 09:07
E-5 Trafiğini Felç Eden Yangın
İstanbul’da E-5 Karayolu Edirne istikameti Bakırköy mevkiinde seyir halinde olan özel halk otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Trafik felç oldu.
Sabah saat 08.00 sıralarında Bakırköy istikametinde seyir halinde olan 34 VMV 36 plakalı özel halk otobüsünün motor kısmında henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Durumu fark eden sürücü, otobüsü emniyet şeridine alarak durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri söndürdü.
Motor kısmı yanan otobüsün bakıma gittiği bu yüzden yolcusu olmadığı öğrenildi. Otobüste meydana gelen yangın nedeniyle E-5 Karayolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken otobüsün kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<