banner359

Ebola Kesin Değil Ama Sıtma Kesin

Ebola şüphesiyle çocuğuyla birlikte gözlem altında tutulan Nijeryalı kadında sıtma olduğu tespit edildi. Tetikler devam ederken, ‘ebola’ ihtimaline karşı hastane önünde güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Nijerya’nın Lagos kentinden...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 17:17
Ebola Kesin Değil Ama Sıtma Kesin
Ebola şüphesiyle çocuğuyla birlikte gözlem altında tutulan Nijeryalı kadında sıtma olduğu tespit edildi. Tetikler devam ederken, ‘ebola’ ihtimaline karşı hastane önünde güvenlik önlemleri alındığı görüldü.
Nijerya’nın Lagos kentinden İspanya’nın Barcelona şehrine giderken rahatsızlanan Nijeryalı anne, “ebola” virüsü taşıması ihtimali üzerine Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuğu ile birlikte gözlem altına alınmıştı. Yapılan ilk tetkiklerde çocukta herhangi bir hastalığa rastlanmazken, Nijeryalı kadında sıtma olduğu teşhis edildi.
Ebola bulunup bulunmadığına ilişkin tetkikler devam ederken, sonuçların en geç yarına kadar çıkması bekleniyor. Ancak hastada sıtma çıkması uzmanlara göre ebola ihtimalini milyonda bir oranına indiriyor. Kadının hastanede tedavisi devam ederken, hastane önüne de güvenlik şeridi çekildi. Ancak hasta ve hasta yakınlarının kliniğe girip, çıkmaya devam ettiği görüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<