banner359

Ediz Gürel’den tarihî başarı

Yetiştirdiği sporcularla Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan bir sporcu daha zirveye çıktı. Büyükşehirli satranç sporcusu Ediz Gürel, 2019 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda...

11 Haziran 2019 Salı 12:08
Ediz Gürel’den tarihî başarı

Yetiştirdiği sporcularla Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan bir sporcu daha zirveye çıktı. Büyükşehirli satranç sporcusu Ediz Gürel, 2019 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı.

20 ülkeden 306 sporcunun yarıştığı 2019 Avrupa Okullar Şampiyonası Romanya’nın Mamaia kentinde düzenlendi. Şampiyonada Türkiye Milli takımı ile mücadele eden Ediz Gürel, ‘11 Yaş Genel’ kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Toplam 8 madalya kazanan Türkiye Satranç Milli Takımı 2 altın, 3 gümüş ve 3 bronz ile turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<