banner359

Efkan Ala Bursa’da İlk Defa Oy Kullanacak Olan Gençlerle Bir Araya Geldi

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’da ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelerek, “Önümüze müptezel bir biçimde konulan engelleri kaldırdık” dedi.Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, Pazar günü...

30 Ekim 2015 Cuma 23:18
Efkan Ala Bursa’da İlk Defa Oy Kullanacak Olan Gençlerle Bir Araya Geldi
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’da ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelerek, “Önümüze müptezel bir biçimde konulan engelleri kaldırdık” dedi.
Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, Pazar günü gerçekleşecek olan 1 Kasım Genel Seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle, 18 yaş resepsiyonunda bir araya geldi. Merinos Kongre Kültür Merkezi’nde yüzlerce genç ile buluşan Ala, gençlerin tezahüratıyla karşılandı. Ala, “Gençler bizim ve memleketimizin geleceğidir. Sizler meseleye ve mefkureye sahip çıktıkça bu memleketi, bu memleketin istikametini değiştirmeye çalışanların heveslerini kursaklarında bırakacaksınız. Oy vermenin yaşı 18, şimdi de yönetmeyi 18 yaşına indireceğiz. Benim genç kardeşlerim, siz önünüzde bariyer gördüğünüzde, fikrinizle, bilginizle ve irfanınızla geçersiniz. Sizin enstrümanınız, en büyük gücünüz bilginiz ve hedeflerinizdir. Şunu bilin, bu yaşlardaki irade ve dirayet bundan sonrasında hep irtifa kaybedecek. Sizin en güçlü olduğunuz an şu andır. Türkiye’de insanlık onuruna aykırı bir biçimde, müptezel bir şekilde, bizim inançlarımızın önüne konulan engelleri ve yasakları kavgasız ama sürekli mücadele ederek kaldırdık. Neyse ki 10 yıl bile sürmedi. Bu sizler gibi, o zamanın gençleri sayesinde oldu. Sizler Türkiye’nin ufkusunuz” dedi.
Ardından AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert, Efkan Ala’ya Arapça ‘ELİF’ harfinin yer aldığı bir tablo hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<