banner359

Emniyetten toplu taşıma şoförlerine seminer

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince toplu taşıma işi yapan sürücülere eğitim verildi.Dört bölümden oluşan trafik seminerinin ilki Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Trafik eğitimine...

30 Nisan 2019 Salı 12:21
Emniyetten toplu taşıma şoförlerine seminer

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince toplu taşıma işi yapan sürücülere eğitim verildi.

Dört bölümden oluşan trafik seminerinin ilki Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Trafik eğitimine Yenişehir’de bulunan taksi sürücüleri, şehiriçi dolmuş sürücüleri, yük taşıyan kamyon ve çekici şoförleri katıldı. Yenişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, eğitimlere katılan sürücüleri bir çok konuda bilgilendirdi. Sürücüler trafik eğitimlerinin çok faydalı olduğunu dile getirerek emniyete teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<