banner359

Engelli Annesinden Ağlatan Mektup

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Engelliler Derneği’nin düzenlediği gecede, bir annenin engelli oğluna okuduğu mektup, salondakileri göz yaşlarına boğdu.3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler...

04 Aralık 2015 Cuma 13:14
Engelli Annesinden Ağlatan Mektup
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Engelliler Derneği’nin düzenlediği gecede, bir annenin engelli oğluna okuduğu mektup, salondakileri göz yaşlarına boğdu.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği’nin düzenlediği geceye Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit ile çok sayıda davetli ve engelli ailesi katıldı. Dernek Başkanı Harun Sak, “Biz bu derneği kurarken insanlara ücretsiz mutluluk dağıtmak için yola çıktık. Çok şükür derneğimiz kurulduğundan beri birçok faaliyet yaparak engelli kardeşlerimize bakış açısını değiştirdik” dedi.
Belediye Başkanı Çelik de, “Bugün burada göz göze gelmemize ve sizlerin yaşadığı sıkıntılardan haberimiz olmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum. Şunu unutmayın ki bizler her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu.
Bilcan Duran’ın engelli oğlu Emre Duran’a yazıp okuduğu mektup salonda bulunan herkesi göz yaşlarına boğdu.
“Yılın engelli annesi, babası ve engellisinin seçildiği gece çeşitli faaliyetlerle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<