banner359

Engelsiz Gürsu

Bursa’nın Gürsu Belediyesi, ilçenin engelli vatandaşların rahatça yaşayabileceği bir yer olması için çalışmalara devam ediyor.“İnsana değer veren projeler” sloganıyla hizmetlerini sunan Gürsu Belediyesi, engelli vatandaşlar için engelli...

13 Aralık 2018 Perşembe 15:26
Engelsiz Gürsu

Bursa’nın Gürsu Belediyesi, ilçenin engelli vatandaşların rahatça yaşayabileceği bir yer olması için çalışmalara devam ediyor.

“İnsana değer veren projeler” sloganıyla hizmetlerini sunan Gürsu Belediyesi, engelli vatandaşlar için engelli aracı şarj istasyonları, asansörler, engelsiz park, engelli araç yardımları, kaldırım ve yol yaptı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Engelli vatandaşlarımızın hayat şartlarını kolaylaştırmak maksadıyla önemli çalışmalar yapmaktayız. Fizikî şartları engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak oluşturuyoruz. Engelli şarj istasyonları sayesinde araç şarjı biten vatandaşlarımıza kolaylık sağlamış olduk. Ayrıca düzenlediğimiz beceri kursları, eğitimler, gelişim seminerleri, geziler ve benzeri birçok faaliyetle de engelli vatandaşlarımızın ve ailelerine destek oluyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<