Erdoğan fidan dikti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Valiliğinin bahçesine günün anısına fidan dikti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı valilik ziyaretinde yöresel kıyafetler giymiş çocuklar karşıladı. Erdoğan, folklor ekibinin de gösterisiyle...

15 Mart 2015 Pazar 15:11
Erdoğan fidan dikti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Valiliğinin bahçesine günün anısına fidan dikti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı valilik ziyaretinde yöresel kıyafetler giymiş çocuklar karşıladı. Erdoğan, folklor ekibinin de gösterisiyle eşi Emine Erdoğan ile birlikte Balıkesir Valiliğinin bahçesine geçti. Bahçeye Kendileri adına fidan diken Erdoğan, daha sonra eşinin diktiği fidanı sulamasında yardımcı oldu. Valilik ziyaretine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin de eşlik etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<