banner359

Erdoğan’a Tebrik Telefonları

Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya liderleri telefonla arayarak seçimde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türkiye...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 19:51
Erdoğan’a Tebrik Telefonları
Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya liderleri telefonla arayarak seçimde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Kazakistan Başbakanı Kerim Mesimov ve Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum’un telefonla arayarak tebrik ettikleri bildirildi.
Öte yandan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Joachim Gauck da Başbakan Erdoğan’a tebrik mesajı gönderdiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<