Fabrikalar sular altında

Şiddetli lodos ve yağan yağmur sebebiyle Silivri Kınalı mevkiinde bulunan fabrikalar su altında kaldı. Fabrikalarda mahsur kalan işçilerin itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildiği öğrenildi. İstanbul’da etkili olan şiddetli lodos...

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:43
Fabrikalar sular altında
Şiddetli lodos ve yağan yağmur sebebiyle Silivri Kınalı mevkiinde bulunan fabrikalar su altında kaldı. Fabrikalarda mahsur kalan işçilerin itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildiği öğrenildi.
İstanbul’da etkili olan şiddetli lodos ve ardından yağan yağmur Silivri Kınalı mevkiinde bulunan fabrikaları esir aldı. Yağan yağmurun etkisiyle sular altında kalan fabrikalarda bulunan işçiler bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri ve kepçelerin yardımıyla tahliye edildi. Bölgeye suyun tahliyesi için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı sel baskınında fabrikalarda bulunan hammadde ve teçhizatın zarar gördüğü öğrenildi.
Su tahliye çalışmaları kapsamında Çerkezköy -Çanta yolu E-5 üzerinden araç trafiğine kapatıldı. Ekiplerin su tahliye işlemi çok sayıda arozözle devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<