FETÖ’nün çok gizli birimi deşifre oldu

07 Eylül 2016 Çarşamba 14:20 2016-09-07 14:24:04
FETÖ’nün çok gizli birimi deşifre oldu
Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) artan operasyonlara karşı önlem olarak çok gizli ve polis gibi çalışan bir birim kurduğu ortaya çıktı. Bu birimin, örgüt üyelerini, ani baskınlarla operasyonlara hazırladığı iddia edildi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından, örgütle ilgili her gün yeni yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) örgüt üyelerinin kullandığı şifreli yazışma olarak bilinen ‘ByLock’ sisteminde 50 bin kişilik bir liste ele geçirilmesiyle de operasyonlarda hızlandı. Örgütün operasyonlara karşı en az zayiat vermek amacıyla uyguladığı yöntem ise güvenlik güçlerini bile şok etti.
ÖRGÜTÜN İÇİNDE POLİS GİBİ ÇALIŞAN BİRİM VAR
Son yapılan operasyonlarda ağır kayıplar veren örgüt, bu kayıpların önüne geçmek için tedbirini artırdı. Bu durum, ele geçirilen ByLock yazışmalarında da ortaya çıkarken, FETÖ kendi içerisinde polis gibi çalışan bir birim kurdu. Örgüt, bu birimle isim listesi, himmet paraları ve destek sağlayan şirketleri az da olsa gizlemeyi başardı.

Son Güncelleme: 07.09.2016 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<