banner359

Fikret Otyam’ın sağlık durumu nasıl ?

Antalya’da geçtiğimiz hafta rahatsızlanan ressam ve gazeteci-yazar Fikret Otyam, solunum cihazından ayrıldı. Antalya’da geçen pazartesi geçirdiği mide kanaması sonrasında Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ressam ve gazeteci-yazar...

02 Şubat 2015 Pazartesi 14:17
Fikret Otyam’ın sağlık durumu nasıl ?
Antalya’da geçtiğimiz hafta rahatsızlanan ressam ve gazeteci-yazar Fikret Otyam, solunum cihazından ayrıldı.
Antalya’da geçen pazartesi geçirdiği mide kanaması sonrasında Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ressam ve gazeteci-yazar 89 yaşındaki Fikret Otyam, kardiyoloji yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Kalbinin 3 kez durmasına karşı tekrar hayata döndürülen Fikret Otyam’ın eşi Filiz Otyam, eşinin tedavisinin halen yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü söyledi. Eşinin dün sabah saatlerinden itibaren solunum cihazından ayrıldığını belirten Filiz Otyam, “Doktorları her geçen gün durumunun daha iyiye gittiğini söylüyor. Dün solunum cihazından ayrıldı. İlk kez muhallebi yedi. Bugün diyaliz sonrasında servise alınması planlanıyor"
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<