Fırtına Deniz Seferlerini Vurdu

Marmara’da etkili olan fırtına sebebiyle İDO ve BUDO deniz seferlerini iptal etti.İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava muhalefetine takıldı. Marmara bölgesinde etkili olan fırtına sebebiyle BUDO ve İDO...

07 Ocak 2016 Perşembe 09:46
Fırtına Deniz Seferlerini Vurdu
Marmara’da etkili olan fırtına sebebiyle İDO ve BUDO deniz seferlerini iptal etti.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava muhalefetine takıldı. Marmara bölgesinde etkili olan fırtına sebebiyle BUDO ve İDO yaptığı yazılı açıklamayla deniz seferlerinin iptal olduğunu açıkladı.
BUDO’nun iptal olan deniz seferleri;
“07.01.2016 tarihindeki 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi. 12.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi. 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi. 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir.”
İDO’nun iptal olan sefer saatleri ise şöyle;
“07-01-2016 tarihindeki 10.30 Bursa-Yenikapi-Kadiköy seferi. 11.40 Kadikoy-Yenikapi-Bursa seferi. 14.30 Yalova / Kartal seferi. 18.30 Bostanci - Yenikapi - Bandirma seferi hava muhalefeti sebebiyle iptal edilmiştir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<