banner359

Fırtına Marmara’da Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Yenikapı-Bursa seferini yapan arabalı feribot Güzelyalı’da iskeleye yanaşırken fırtına sebebiyle iskeleye çarptı. O anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. Yolcuların ve araçların olduğu gemide vatandaşlar kısa süreli...

24 Ekim 2015 Cumartesi 12:05
Fırtına Marmara’da Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Yenikapı-Bursa seferini yapan arabalı feribot Güzelyalı’da iskeleye yanaşırken fırtına sebebiyle iskeleye çarptı. O anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. Yolcuların ve araçların olduğu gemide vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, kaptan sağ salim devasa gemiyi iskeleye yanaştırmayı başardı.
Edinilen bilgiye göre, sabah 07.30 Yenikapı-Bursa seferini yapan arabalı feribot 09.00’da Güzelyalı iskelesine yanaşırken hava muhalefeti nedeniyle kıç tarafından iskeleye çarptı. Yolcuların ve araçların bulunduğu gemide vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada feribotun arka kısmında maddi hasar oluştu. Zor şartlar altında iskeleye yanaşan feribot araç ve yolcularını tahliye ederek iskeleye bağlandı. Güzelyalı’da çok sert esen poyraz rüzgarı geminin manevra yapmasını zorlaştırmasından kazaya neden olduğu tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<