banner359

Fırtına Timsah Ile Kapıştı

Trabzonspor görkemli bir şekilde gerçekleştirdiği yeni sezon açılışında Bursaspor ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşma 0-0’lık skorla sonuçlandı.Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan müsabakaya taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi....

15 Ağustos 2014 Cuma 23:29
Fırtına Timsah Ile Kapıştı
Trabzonspor görkemli bir şekilde gerçekleştirdiği yeni sezon açılışında Bursaspor ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşma 0-0’lık skorla sonuçlandı.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan müsabakaya taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. Tribünleri dolduran bordo-mavililer eski teknik direktörleri Şenol Güneş’e büyük bir ilgi gösterdi. ’A Milli Takımı dünya 3.’sü yapan Trabzonspor’u 2010-2011 sezonunda şampiyon yapan teknik direktör Şenol Güneş’ anonsuyla sahaya çıkan tecrübeli hoca, dakikalarca bordo-mavili taraftarlarca alkışlandı. Kaleci Onur ise saha kenarına gelerek eski hocasıyla hasret giderdi.
Müsabaka önceki gün hayatını kaybeden Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba için 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Karşılaşmayı, Ali Şükrü Beldüz, Şener İnan, Tugay Emre Memişoğlu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar golsüz berabere kalırken ikinci yarıya iki takım teknik direktörü oyuncu değişiklikleriyle başladı. İkinci yarıda da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamayınca müsabaka golsüz beraberlikle sonuçlandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<