banner359

Fotoğrafçılığa büyük ilgi

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE BURSA FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ (BUFSAD) İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN VE DÖRT HAFTA SÜRECEK TEMEL FOTOĞRAFÇILIK ATÖLYESİ, GÖRÜKLE GENÇLİK MERKEZİ’NDE DEVAM EDİYOR.

10 Mart 2020 Salı 16:58
Fotoğrafçılığa büyük ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliği ile düzenlenen ve dört hafta sürecek Temel Fotoğrafçılık Atölyesi, Görükle Gençlik Merkezi’nde devam ediyor.

Online kayıt alınarak yapılan başvurular ile başlayan programda dört hafta boyunca Temel Fotoğrafçılık Eğitimi, Makine Kullanma becerileri ve geliştirmeye yönelik eğitimler veriliyor. Eğitimler, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat: 19:00 - 21:00 arasında Görükle Gençlik Merkezinde gerçekleşiyor. İlk uygulama dersi Kültür Parkta yapılırken, atölyenin ikinci uygulama dersi ise İznik ilçesinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<