FSM’de trafik normale döndü

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde serbest geçiş ücret toplama sistemi için yapılan çalışmalar tamamlandı. Saat 16.00 itibariyle köprüdeki kapalı olan şeritler açılarak, trafik akışı normale döndü. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki...

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:36
FSM’de trafik normale döndü
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde serbest geçiş ücret toplama sistemi için yapılan çalışmalar tamamlandı. Saat 16.00 itibariyle köprüdeki kapalı olan şeritler açılarak, trafik akışı normale döndü.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki ücret toplama sisteminde 25 Ocak 2015’te başlatılan çalışmalar tamamlandı. Serbest geçiş ücret toplama sistemi için köprü gişe alanındaki kanopiler ve gişe adalar kaldırıldı. Köprüdeki dört şerit kapatılarak yapılan çalışmalar planlanan tarihten 6 gün önce bitirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından saat 16.00 itibariyle köprüdeki kapalı olan şeritler açılarak, trafik akışı normale döndü.
FSM üzerindeki gişe adalarının kaldırılmasıyla sürücüler beş şeritli yolda şerit değiştirmeden ilerleyerek köprüye girecek ve böylece zaman kaybının önüne geçilecek. Yeni düzenlemeyle araçların OGS veya HGS geçişine yönelmesine gerek kalmayacak ve her şeridin üstünde iki sistemin de tanıyıcı sistemleri olacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<