Gastronomi ustaları Bursa’da

Gastronomi Turizmi Derneği üyeleri, Bursa’ya geldi. Şehre has lezzetlerin tadına bakan gastronomi uzmanları, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Bursa Vakıf Kültürü, Merinos Tekstil ve Sanayi, Bursa Göç Tarihi ve Bursa Bıçak müzelerini de gezdi.Gastronomi...

14 Ağustos 2018 Salı 13:57
Gastronomi ustaları Bursa’da

Gastronomi Turizmi Derneği üyeleri, Bursa’ya geldi. Şehre has lezzetlerin tadına bakan gastronomi uzmanları, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Bursa Vakıf Kültürü, Merinos Tekstil ve Sanayi, Bursa Göç Tarihi ve Bursa Bıçak müzelerini de gezdi.

banner380
Gastronomi Turizmi Derneği tarafından Şanlıurfa’dan başlatılan ’Marka Gastronomi Kentler Ziyaretleri’nin son durağı Bursa oldu. Bursa Turizm Platformu’nun desteğiyle yapılan geziye; yeme-içme üzerine yazan blogerlar, süreli yayın temsilcileri ve mutfak sanatları ile ilgilenen profesyoneller katıldı. Ziyaret kapsamında Merinos Müze Sergi alanında düzenlenen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanı Aziz Elbas tarafından Bursa’da gastronomi üzerine gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Toplantı sonrasında misafirlere cantık, baklava, süt helvası, cevizli lokum ve tahinli pide ikram edildi. Gastronomi ustaları, temasları çerçevesinde Bursa Vakıf Kültürü, Merinos Tekstil ve Sanayi, Bursa Göç Tarihi ve Bursa Bıçak müzelerini gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<