Gazeteci İmam, uzakların hikâyesini yazdı

Uzun Yıllar Bursa’nın Karacabey İlçesinde Gazetecilik Yaptıktan Sonra Yaklaşık Beş Sene Önce Bu Meslekten Ayrılıp İmamliğa Başlayan Aydın Fidan, Uzakların HikÂyesini Kaleme Aldığı ‘çok Uzaklara’ İsimli Eseriyle Kitapseverlerin Karşısına Çikti.

03 Ekim 2019 Perşembe 12:13
Gazeteci İmam, uzakların hikâyesini yazdı

Uzun yıllar Bursa’nın Karacabey ilçesinde gazetecilik yaptıktan sonra yaklaşık beş sene önce bu meslekten ayrılıp imamlığa başlayan Aydın Fidan, uzakların hikâyesini kaleme aldığı ‘Çok Uzaklara’ isimli eseriyle kitapseverlerin karşısına çıktı.

Türkiye’nin bir ucundan başlayıp diğer ucunda son bulan dört yıllık serüvenini hikayeleştiren Aydın Fidan, aile, toplum ve benliğindeki karmaşayı satırlara döktüğü eserini ‘sır dünyası’ olarak değerlendirdi. Her okuyucuyu sırdaş gibi gördüğünü söyleyen Fidan, “Yaşadıklarım, hissettiklerim benimle toprak olsun istemedim. Sırdaşlarımla paylaşmak, yükümü hafifletmek istedim.” diyor.

banner380

Dört yıl süren hasretini, kederini ve özlemlerini ‘Çok Uzaklara’ isimli kitabında dile getiren Aydın Fidan, ilk yazarlık tecrübesi olan bu çalışmanın ardından üzerinde çalıştığı romanını da okuyucuyla buluşturmayı hedeflediğini anlattı.

‘Çok Uzaklara’, Kutlu Yayınevi’nden çıktı. Kitaba online kitapçılardan ulaşmak mümkün.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<