banner359

Gaziantep’te "ışid" Protestosu

Gaziantep’te IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırmasını bahane eden bir grup eylem yaptı. Gaziantep’in Güzelvadi Mahallesi’nde, IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını yoğunlaştırmasını bahane eden bir grup eylem...

30 Kasım 2014 Pazar 20:25
Gaziantep’te
Gaziantep’te IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırmasını bahane eden bir grup eylem yaptı.
Gaziantep’in Güzelvadi Mahallesi’nde, IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını yoğunlaştırmasını bahane eden bir grup eylem yaptı. Yolu çöp konteynerleriyle kapatıp park halindeki bazı araçların camlarını kıran eylemcilere polis biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda eylemciler de polise havai fişek ve taşlarla saldırırken, mahalleye çok sayıda takviye kuvvet ve zırhlı araç sevk edildi. Sokak aralarında devam eden olaylarda eylemcilerin bir servis aracını da ateşe verdiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<