Gece yarısı drift partisi

Bursa’da caddeyi trafiğe kapatarak arabalarıyla drift yapan gençler vatandaşları çileden çıkardı.Gençlerin drift şovları gece yarısına kadar devam edince uyuyamayan vatandaşlar, 155 polis ihbar hattı ve sosyal medyadan driftçileri şikayet...

01 Mayıs 2018 Salı 10:00
Gece yarısı drift partisi

Bursa’da caddeyi trafiğe kapatarak arabalarıyla drift yapan gençler vatandaşları çileden çıkardı.

Gençlerin drift şovları gece yarısına kadar devam edince uyuyamayan vatandaşlar, 155 polis ihbar hattı ve sosyal medyadan driftçileri şikayet yağmuruna tuttu.

banner380

Edinilen bilgiye göre, Demirtaş Mahallesi’nde bir grup genç, trafiği çift yönlü kesip cadde üzerinde araçlarıyla tehlikeli hareketler yaptılar. O anları görüntüye alan vatandaşlar ise sosyal medya üzerinden tepki gösteri.

Tokyo’daki drift partilerini aratmayan görüntülerin yaşandığı olayda gençler gece geç saatlere kadar lastik yaktı. Gece boyu gözlerine uyku girmeyen vatandaşlar 155 polis ihbar hattını arayarak şikayette bulundu. Çok sayıda vatandaş da driftçilere tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Araçlarıyla yolu kapatan grubun trafikteki tehlikeli oyunu bitene kadar beklemek zorunda kalan diğer araç sürücüleri de yolun bir süre sonra açılmasıyla yollarına devam ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<