banner359

Geleceğin veteriner hekimlerine tavsiyeler

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hamidiye Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ne katılarak, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı alanında eğitim gören öğrencilere sokak hayvanları...

11 Aralık 2018 Salı 13:30
Geleceğin veteriner hekimlerine tavsiyeler

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hamidiye Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ne katılarak, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı alanında eğitim gören öğrencilere sokak hayvanları ve bakımı konularında bilgiler verdi.

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Kadir Özdemir, düzenlenen programda öğrencilere Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi hakkında bilgiler verdi. Barınağa getirilen sahipsiz sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının son derece sağlıklı ve steril ortamlarda karşılandığını ifade eden Özdemir, tesisteki birimler hakkında da ayrıntılı bilgi verdi.

Hamidiye Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, her yıl staj yapmaları için Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne öğrenci gönderiyor. Staja gelen öğrenciler, uygulamalı olarak eğitim alarak bilgi ve becerilerini geliştiriyor. Okulda edindikleri teorik bilgi veya uygulamaları, iş ortamında nasıl hayata geçirildiğini görme fırsatı bulan öğrenciler için staj dönemleri kariyerleri adına önemli bir basamak teşkil ediyor. Öğrencilerin kariyer planlamaları konusunda sorularını cevaplayan Özdemir, ileride veteriner hekim olmayı düşünen öğrencilere meslek hayatında edindiği tecrübeleri aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<