Gemideki Dehşet Kamerada

53 Türk vatandaşının da bulunduğu 480 yolcusu olan Norman Atlantic isimli feribotta çıkan yangın ve panik anları amatör tarafından kaydedildi. Yunanistan’ın Patras kentinden İtalya’nın Ancona limanına giden ANEK Lines’a ait Norman Atlantic...

28 Aralık 2014 Pazar 22:03
Gemideki Dehşet Kamerada
53 Türk vatandaşının da bulunduğu 480 yolcusu olan Norman Atlantic isimli feribotta çıkan yangın ve panik anları amatör tarafından kaydedildi.
Yunanistan’ın Patras kentinden İtalya’nın Ancona limanına giden ANEK Lines’a ait Norman Atlantic isimli feribotta çıkan yangın ve yaşanan panik anları yolcular tarafından amatör kameralarca kaydedildi. Görüntülerde feribotun içindeki yangından kaçan yolcuların üzerilerine giydikleri can yelekleriyle birlikte güvertede bekledikleri görülüyor. Yetkililer Arnavutuk açıklarında yanan geminin römorkorlar tarafından Arnavutluk sahillerine çekildiği belirttiler. Yanan gemide Yunan ve İtalyan helikopterleri tarafından bir taraftan tahliye işlemlerinin devam ettirildiği de bildirildi.
480 yolcusu olan feribotta 53 de Türk vatandaşı bulunuyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<