Gemilerle Mitinge Akın Ettiler

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Maltepe’de düzenleyeceği mitinge katılan vatandaşlar, gemilerle alana taşındı. Başbakan Erdoğan’ı çok sevdiklerini söyleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı adaylığına da destek...

03 Ağustos 2014 Pazar 18:02
Gemilerle Mitinge Akın Ettiler
Cumhurbaşkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Maltepe’de düzenleyeceği mitinge katılan vatandaşlar, gemilerle alana taşındı. Başbakan Erdoğan’ı çok sevdiklerini söyleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı adaylığına da destek erdi.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Maltepe’de düzenleyeceği mitinge katılan vatandaşlar alanı doldurmaya başladı. Maltepe sahilinde bulunan miting alanına metro ve karayolunun yanı sıra denizden de ulaşım sağlandı. Binlerce vatandaş gemilere binerek miting için Maltepe sahiline akın etti.
Miting alanına gitmek üzere Üsküdar’dan gemiye binen Halit Hızır isimli vatandaş, "Başbakanımıza canımız feda. Üsküdar’dan 50 bin kişi inşallah miting alanına gideceğiz. Sayın başbakanımızı cumhurbaşkanlığına uğurlayacağız. Ondan ayrılmıyoruz, o bizim gönlümüzde. Biz onunla varız. İnşallah bize bir on yıl daha cumhurbaşkanı olarak hizmet edecek" dedi.
Mitinge giden bir genç kız ise, "Çok mutluyuz her zaman destek veriyoruz. Çok seviyoruz kendisini" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<