banner359

Gemlik Kaymakamı Işık ihraç edildi

Hain darbe girişiminin ardından açığa alınan ilk kaymakamlar arasında yer alan Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, meslekten ihraç edildi.Bugün yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca...

02 Eylül 2016 Cuma 16:02
Gemlik Kaymakamı Işık ihraç edildi
Hain darbe girişiminin ardından açığa alınan ilk kaymakamlar arasında yer alan Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, meslekten ihraç edildi.
Bugün yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı, yahut bunlarla irtibatı olan, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve kamu kurumlarındaki çok sayıda kişi, kamudaki görevlerinden çıkarıldı. Resmi gazetede yayımlanan KHK listesinde Gemlik Kaymakamlığı görevinden bulunan Cahit Işık da meslekten men edilenler arasında yer aldı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından açığa alınan ve lojmanı aranan Cahit Işık ile alakalı gözaltı işlemi olmamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<