Genç girişimcilerde bayrağı Özmen devraldı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, TOBB Bursa Genç Girişimciler İl icra komitesi görev dağılımının hayırlı olmasını diledi.Bursa Ticaret Borsası...

18 Nisan 2019 Perşembe 17:28
Genç girişimcilerde bayrağı Özmen devraldı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, TOBB Bursa Genç Girişimciler İl icra komitesi görev dağılımının hayırlı olmasını diledi.

Bursa Ticaret Borsası merkez binasında gerçekleştirilenTOBB Bursa Genç Girişimciler İl icra komitesi aylık olağan toplantısında görev dağılımı yeniden gerçekleştirildi.

banner380

TOBB Bursa Genç Girişimciler İl icra Kurulu başkanlığı görevine İbrahim Özmen seçildi. Özmen yaptığı ilk açıklamasında BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ile Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’na, İlçelerin Genç Girişimciler Kurul Başkanlarına ve Genç Girişimciler İl İcra Kurul üyelerine teşekkür etti.

Özmen “Genç girişimciler olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

TOBB Genç Girişimciler İl İcra Komitesine başarı dileyen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı “Genç girişimcilerin oluşturacağı sinerjiden Bursa olarak faydalanmak istiyoruz. İnanıyorum ki ortaya koyacakları projeler ile inovatif çalışmalar yapacaklardır” dedi

TOBB Bursa Genç Girişimciler İl icra Kurulununilk olağan yönetim kurulu toplantısında Özmen’in yardımcılıklarına Samet Dinçer, Musa Öztürk ve Taylan Devrim Ercan getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<