banner359

“Gençlik Yollarda”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Şube Müdürlüğü Bünyesinde Düzenlenen “gençlik Bursa’da Yollarda” Projesi Çerçevesinde Üniversite Öğrencileri Şehrin TarihÎ Ve Turistik MekÂnlarını Geziyor.

26 Aralık 2019 Perşembe 14:39
“Gençlik Yollarda”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Gençlik Bursa’da Yollarda” projesi çerçevesinde üniversite öğrencileri şehrin tarihî ve turistik mekânlarını geziyor.

Türkiye’nin farklı şehirleri ve yurtdışından eğitim için Bursa’ya gelen üniversite öğrencilerinin Bursa’yı tanımaları maksadıyla gerçekleştirilen proje çerçevesinde üniversiteli gençler, her hafta pazartesi günleri İznik’i ve çarşamba günleri de Bursa’nın tarihî ve turistim mekânlarını gezme imkânı buluyor. Öğrencilerin gezi.genclikbursada.com adresinden online kayıt yaptırabildiği faaliyete ilgi her geçen gün daha artıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<