’Git bulaşık yıka’ demişlerdi

Bir teknik direktörün "Sizin yapacağınız en güzel şey evinize gidip bulaşık yıkamaktır" sözlerine maruz kalan kadın hakem Şule Güven, kızıp AK Parti’den Mersin milletvekili aday adayı oldu.Geçen yıl Ocak ayında gerçekleşen olayda,...

25 Şubat 2015 Çarşamba 10:42
’Git bulaşık yıka’ demişlerdi
Bir teknik direktörün "Sizin yapacağınız en güzel şey evinize gidip bulaşık yıkamaktır" sözlerine maruz kalan kadın hakem Şule Güven, kızıp AK Parti’den Mersin milletvekili aday adayı oldu.
Geçen yıl Ocak ayında gerçekleşen olayda, ilginç diyaloglar ortaya çıkmıştı. U16 liginde karşı karşıya gelen Kuvayi Milliyespor-Mersin İdmanyurdu yöneten hakem Şule Güven’e Kuvayi Milliyespor’un hocasından farklı bir serzeniş gelmişti. Maçta 1-0 önde olan Kuvayi Milliyespor’un o dönem ki Teknik Direktörü İzzet Kızgın, karşılaşma sırasında maçın kadın orta hakemi Şule Güven tarafından tribüne yollanmış, bunun üzerine sinirlenen İzzet Kızgın, iddiaya göre maçın ardından hakem Şule Güven’e, "Sizin yapacağınız en güzel şey eviniz gidip bulaşık yıkamaktır" demişti. Bu sözleri raporuna yazan kadın hakem Şule Güven, raporunu Türkiye Futbol Federasyonu İl Disiplin Kurulu’na göndermiş, teknik direktör İzzet Kızgın 7 gün men cezası almıştı.

"KADINLAR SADECE EVDE BULAŞIK YIKAMAZ"
Bu olayın üzerine kızan kadın hakem, milletvekili olmak istedi. Bu istek doğrultusunda AK Parti’den Mersin milletvekili aday adayı olan Şule Güven, kadınların her işte var olduğunu göstermek için bu yola çıktığını söyledi. Kadınların sadece evde bulaşık yıkamayacağını vurgulayan Güven, "Kadınlar istediklerinde her işin üstesinden gelebilirler. Sadece evde bulaşık, çamaşır yıkamakla, yemek yapmakla, çocuk bakmakla kadınların yapacağı iş bitmez. İşte Mersin’in klasmandaki tek kadın hakemiyim. Bugüne kadar da başarılı bir şekilde yaptığımı düşünüyorum. Bazı insanlar kadınların her şeyi yapabileceğini düşünmüyor. Ben bunun için bu yola girdim ve başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAYRANIYIM"
Futbol sahalarında göstermiş olduğu başarılı performansı siyaset meydanında da göstermek istediğini vurgulayan Güven, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranıyım. İlk günden beri hep destek verdim ve vermeye devam ediyorum. Güçlü ve yeni Türkiye’de AK Parti’nin güçlü bir neferi olarak bende yürümek istiyorum. Bu yolda başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Allah’ın izni ile çıktığım bu yolda sonuna kadar gideceğim. Parti başarısı için ne gerekiyorsa gözümü kapatmadan yapacağıma inanıyorum" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<